Asperges!!! Ik ben er dol op.
Hier combineerde ik ze met gevulde pasta en een lekkere romige pestosaus!
Heerlijk genieten!
Asperges!!! Ik ben er dol op.
Hier combineerde ik ze met gevulde pasta en een lekkere romige pestosaus!
Heerlijk genieten!
Voor de pestosaus
Voor de pasta
Doe alle ingrediënten voor de pestosaus in een hakmolentje en laat kort draaien. Kruid met peper en zout van de molen en zet opzij.
Schil de asperges. Verwijder de houtachtige uiteinden en snijd de asperges in stukjes van een viertal cm.
Gaar de asperges tot ze beetgaar zijn en bak ze daarna kort in een antikleefpan in een weinig olie. Kruid met peper en zout van de molen.
Kook de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking. Voeg ook de diepvries doperwtjes toe. Giet alles af en spoel de pot even uit.
Schenk een scheutje olijfolie in de pot en stoof de spinazie kort aan. Voeg de pesto toe, samen met de room. Laat even warmte nemen.
Roer de pasta en de asperges voorzichtig door de saus.
Verdeel over 2 borden. Geef er nog wat extra geroosterde pijnboompitten bij en verse Parmezaanse kaas.
Gevulde pasta met asperges en een lekkere romige pestosaus!
Ingrediënten recept:
| Privacy | Cookies | Website powered by Pure GraphX
Windhaarstraat 10 – 9160 Lokeren – BE0829.337.528