Juffrouw Toertjes logo

Recept­ontwikkeling

Mijn keuken is mijn ‘happy place’. Het liefst van al zou ik er al mijn tijd spenderen, roerend in de potten, snuisterend in mijn kruidenkast en tussendoor even checken in de oven.

Ik stop mezelf niet graag in een vakje, maar om jou een idee te geven zou ik mijn recepten omschrijven als toegankelijk, gemakkelijk, haalbaar na een lange werkdag en met ingrediënten die je zonder al te lang zoeken in de supermarkt kan vinden.

Ik kook graag gezond, mee met de seizoenen, zonder in te boeten aan smaak en gezelligheid. Daarom mag een stukje taart en comfort food zeker niet ontbreken.

Zin om samen te werken? Met veel plezier denk ik voor jouw product een tof receptideetje uit.

Mijn keuken is mijn happy place
Juffrouw Toertjes Foodfotografie en foodstyling

Foodfotografie en foodstyling

Ongeveer twee jaar geleden ontdekte ik het plezier van fotograferen. Ik volgde verschillende cursussen en leerde bij met vallen en opstaan.

Lekker eten en gezellig tafelen gaan hand in hand. Eten smaakt zoveel beter in fijn gezelschap en aan een mooi gedekte tafel. Die momenten wil ik voor jou vastleggen.

Mijn stijl is eerder licht en natuurlijk, zowel qua styling als fotografie.

Heb jij nog andere leuke ideeën om samen te werken, neem zeker even contact op. Dan kijken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Warme groeten,
Lieve
[email protected]
0476/23 07 29

Nieuwsbrief

Wil jij iedere maandag mijn nieuwste receptjes gratis in jouw mailbox ontvangen?