Een heerlijk volle tomatensaus en wat pasta, soms is er niet meer nodig om je echt gelukkig te maken.
Dit gerechtje is om duimen en vingers van af te likken.
Een heerlijk volle tomatensaus en wat pasta, soms is er niet meer nodig om je echt gelukkig te maken.
Dit gerechtje is om duimen en vingers van af te likken.
Voor de tomatensaus
Voor de pasta
Verwarm de oven voor op 180 graden, hetelucht.
Snijd de kerstomaten doormidden en de overige tomaten in grove stukken. Leg de tomaten met de snijkant naar boven op een bakplaat. Kruid met oregano, tomatenkruiden en peper en zout van de molen. Drizzle wat olijfolie over de tomaten.
Zet de bakplaat in de oven en rooster de tomaten gedurende 30 minuten.
Kook intussen de pasta gaar. Hou wat pastavocht opzij bij het afgieten.
Doe de gare tomaten in de blender en mix tot een gladde saus.
Smelt – in de pot waarin je de pasta net hebt gekookt – de kruidenboter. Roer er de gare pasta door, samen met de tomatensaus.
Voeg ook de olijven toe. Roer alles goed door elkaar. Voeg zonodig wat pastakookvocht toe.
Verdeel de pasta over de borden. Verdeel de rauwe kerstomaatjes over de pasta, samen met wat mozzarella en vers geraspte Parmezaanse kaas. Drizzle er nog wat extra vergine olijfolie over en werk af met verse basilicumblaadjes.
Buon appetito.
Een heerlijk volle tomatensaus en wat pasta, soms is er niet meer nodig om je echt gelukkig te maken.
Ingrediënten recept:
| Privacy | Cookies | Website powered by Pure GraphX
Windhaarstraat 10 – 9160 Lokeren – BE0829.337.528