Maaltijdsalades, daar hou ik van. Ze ademen zomer!
Deze zit in de categorie Super Easy! Je hebt er echt amper werk aan, hij is allemans vriend (tenzij je niet van tomaten houdt) en in volle tomatenseizoen is deze oh zo lekker!
Maaltijdsalades, daar hou ik van. Ze ademen zomer!
Deze zit in de categorie Super Easy! Je hebt er echt amper werk aan, hij is allemans vriend (tenzij je niet van tomaten houdt) en in volle tomatenseizoen is deze oh zo lekker!
Voor de pesto
hakmolen
Doe de ingrediënten voor de pesto in de hakmolen samen met peper en zout van de molen en hak fijn tot je een mooie groene pasta bekomt.
Kook de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking. Spoel kort onder koud stromend water en laat uitlekken.
Snijd de grote tomaten in schijfjes en de kerstomaatjes doormidden. Snijd de gemarineerde tomaatjes in kleinere stukjes.
Hussel de tomaten voorzichtig door de pasta, samen met de olijven. Voeg wat extra vergine olijfolie toe en kruid met de Santa Maria Pasta Rossa kruiden en peper en zout van de molen.
Verdeel de mozzarella over de tomaten en de pasta.
Werk de salade af met rucola, schilfers Parmezaanse kaas, geroosterde pijnboompitten en de pesto.
Super Easy dus!
Geen tijd of zin om zelf pesto te maken. In het koelvak in de winkel vind je tegenwoordig ook kwalitatieve pesto.
Wil je de salade nog wat rijker maken, voeg dan wat prosciutto toe. Serveer er knapperig vers ciabattabrood bij of een lekkere focaccia.
Zomer ten top!
| Privacy | Cookies | Website powered by Pure GraphX
Windhaarstraat 10 – 9160 Lokeren – BE0829.337.528