Morning!
Wil jij je ’s ochtends ook nog graag één keertje omdraaien nadat de wekker is afgegaan?
Ewel… morgen kan dat! Tenminste als jij vandaag de basis voor dit ontbijtje al prepareert.
Klinkt goed? Toch… en geloof me… het is echt lekker!
Morning!
Wil jij je ’s ochtends ook nog graag één keertje omdraaien nadat de wekker is afgegaan?
Ewel… morgen kan dat! Tenminste als jij vandaag de basis voor dit ontbijtje al prepareert.
Klinkt goed? Toch… en geloof me… het is echt lekker!
Voor de overnight oats
Voor de coulis
Voor erbij : plantaardige yoghurt, verse bessen, granola of gehakte noten
Meng de avond voordien de ingrediënten voor de overnight oats goed door elkaar. Dek af en laat een nachtje rusten in de ijskast.
Maak ook al de coulis. Doe de diepgevroren bessen, samen met de suiker(vervanger) en de zeste van de sinaasappel in een steelpannetje en laat even kort doorkoken.
Zet het vuur uit, giet de coulis in een afsluitbare pot. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en bewaar nadien in de frigo.
Neem de ochtend zelf de overnight oats en de coulis er alvast bij, samen met nog wat extra plantaardige yoghurt.
Verdeel de oats over 2 kommen. Lepel er extra yoghurt op naar wens. Schep 2 eetlepels coulis over de yoghurt. Werk af met ruim wat verse blauwe bessen en granola of nootjes voor een lekker crunchy toets.
De coulis kan je gemakkelijk tot 1 week in de koelkast bewaren.
| Privacy | Cookies | Website powered by Pure GraphX
Windhaarstraat 10 – 9160 Lokeren – BE0829.337.528