Zo rond een uur of vier is het daar meestal… dat kleine hongertje, het energiedipje.
Deze hazelnootkoekjes zijn perfect bij een tasje koffie om die spelbreker een kopje kleiner te krijgen.
Super simpel om te maken en verslavend lekker!
Zo rond een uur of vier is het daar meestal… dat kleine hongertje, het energiedipje.
Deze hazelnootkoekjes zijn perfect bij een tasje koffie om die spelbreker een kopje kleiner te krijgen.
Super simpel om te maken en verslavend lekker!
Verwarm de oven voor op 175 graden hetelucht.
Beleg een houten plank met bakpapier.
Meng alle ingrediënten, behalve de chocoladedruppels, met een spatel in een ruime kom door elkaar.
Voeg tot slot ook de chocoladedruppels toe en spatel deze door het beslag.
Maak 9 balletjes van het deeg. Deze hebben de grootte van een grote knikker.
Druk de koekjes daarna plat op het bakpapier tot een diameter van ca. 5 cm.
Schuif de koekjes nu met het bakpapier in de voorverwarmde oven en bak gedurende 10 a 12 minuten.
Laat afkoelen op een taartrooster, zo geef je de koekjes de tijd om hard te worden.
En dan nu… Aanvallen!
De koekjes bewaar je best in een luchtdichte pot. Ze blijven tot 3 dagen goed.
| Privacy | Cookies | Website powered by Pure GraphX
Windhaarstraat 10 – 9160 Lokeren – BE0829.337.528