Banaan, pindakaas en chocolade, die horen bij elkaar zoals Bert en Ernie…
Ze samenbrengen in een ontbijtje, dat betekent meteen een goede start van de dag.
Banaan, pindakaas en chocolade, die horen bij elkaar zoals Bert en Ernie…
Ze samenbrengen in een ontbijtje, dat betekent meteen een goede start van de dag.
kloppertje
Meng 1 el pindapasta met de plantaardige melk in een ruime bokaal tot alles goed gemengd is. (ik gebruik hiervoor een klein kloppertje)
Voeg de havermout en chiazaadjes toe en meng het geheel goed.
Dek af en zet een nachtje in de koelkast.
Meng de volgende ochtend de plantaardige yoghurt door de oats.
Giet over in een ontbijtkom en werk de oats af met schijfjes banaan, granola en wat extra pindapasta.
Heb je het graag nog wat zoeter, voeg dan eventueel wat ahornsiroop toe, maar dit hoeft zeker niet.
Overnight oats kan je tot 3 dagen in de koelkast bewaren. Een ideaal ontbijt gerechtje om te mealpreppen dus.
| Privacy | Cookies | Website: Pure GraphX