Juffrouw Toertjes logo
Banana oats bis

Banana oats

Banaan, pindakaas en chocolade, die horen bij elkaar zoals Bert en Ernie…

Ze samenbrengen in een ontbijtje, dat betekent meteen een goede start van de dag.

Ingrediƫnten

1 persoon
  • 30 g havermout
  • 150 ml plantaardig alternatief voor melk (amandel-vanille van Alpro)
  • 1/2 tl chiazaad
  • 1 el pindapasta (+ extra)
  • 1 flinke eetlepel plantaardig alternatief voor yoghurt (natuur of vanille van Alpro)
  • 1/2 banaan
  • chocoladegranola of bananenbroodgranola

Benodigdheden

kloppertje

Stappen

Meng 1 el pindapasta met de plantaardige melk in een ruime bokaal tot alles goed gemengd is. (ik gebruik hiervoor een klein kloppertje)

Voeg de havermout en chiazaadjes toe en meng het geheel goed.

Dek af en zet een nachtje in de koelkast.

Meng de volgende ochtend de plantaardige yoghurt door de oats.

Giet over in een ontbijtkom en werk de oats af met schijfjes banaan, granola en wat extra pindapasta.

Heb je het graag nog wat zoeter, voeg dan eventueel wat ahornsiroop toe, maar dit hoeft zeker niet.

Wist je dat?

Overnight oats kan je tot 3 dagen in de koelkast bewaren. Een ideaal ontbijt gerechtje om te mealpreppen dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen schema gevonden.
Nieuwsbrief

Wil jij iedere maandag mijn nieuwste receptjes gratis in jouw mailbox ontvangen?